radyobir
radyobir

Yağmura rağmen müzik

Türk pop müziğinin başarılı ismi Yalın, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 3 saate yakın sahnede kalan Yalın muhteşem performansı ile geceye damga vururken Harbiye'yi dolduran kalabalık coşku ile tüm şarkılara eşlik etti.

28 Eylül 2017 02:57 | Kategori: Magazin

Hava koşullarına rağmen konser alanını dolduran binlerce izleyiciye "Zor şartlar altında hepiniz geldiniz, hoş geldiniz, ayaklarınıza sağlık, bugün tüm şarkıları beraber söyleyeceğiz” diyen Yalın, konser boyunca 3 kostüm değiştirdi. Yalın’ı izlemeye gelenler arasında Gökçe Bahadır, sevgilisi Efe Duru, Pelin Akil ve eşi Anıl Altan ve Ayşe Özyılmazel de vardı.
 
İzleyicilerine coşku dolu bir konser yaşatan Yalın sevenlerinin ısrarı ile "Bir Bahar Akşamı” ve "Kasma” şarkılarıyla bis yaptı. Seyircilerden tam not alan Yalın sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.
 
Gelen konukların arasında yer alan Gökçe Bahadır, "Yalın’ı çok seviyoruz, Harbiye’de de 15 gün sonra sahnemiz var onun heyecanını atlatmaya çalışıyorum” diyerek konseri izlemeye başladı.
 
Eşi Anıl Altan ile konsere gelen Pelin Akil, eğlenceli bir röportaj yaptı. Eşi Anıl Altan’ın soruları ben soruyum mikrofonları bana verin demesiyle keyifli geçen sohbette ikili yaz tatilllerini çok eğlenceli geçirdiklerini söyeledi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI