radyobir
radyobir

"Yakın Zamanda Ekranlara Dönüyorum"

Pantene markasının yüzü olan güzel oyuncu Demet Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen ''Pantene ile Göster Saçlarının Gücünü'' daveti önceki gün Galata'da gerçekleşti.

14 Kasım 2021 15:22 | Kategori: Magazin

Pantene’in yeni kampanyasının tanıtıldığı etkinliğe Aslıhan Doğan Turan, Rachel Araz, Gülnur Güneş ve Deren Talu gibi  çok sayı da ünlü isim katıldı. 

Para Kolay Kazanılmıyor, İndirimleri Tabi ki de Takip Ediyorum.

İddialı kıyafet seçimiyle tüm dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Demet Özdemir, etkinlik öncesi gazetecilerin sorularına cevap verdi. Kıyafetten ziyade ayakkabıya ve çantaya çok para harcadığını ifade eden Özdemir, ‘İndirimleri takip eder misiniz?’ şeklinde yöneltilen soru üzerine, " Tabi ki de indirimleri takip ediyorum. Kolay para kazanmıyoruz sonuçta” dedi. Yakın zamanda ekranlarda olacağınında müjdesini veren güzel oyuncu, "Aslında bir süre setlere ara verip dinlenmeyi planlıyordum ama öylesine güzel projeler geliyor ki. Görünen o ki yakın zamanda ekranlarda olacağım. Ben tam anlamıyla netlik kazanmadan bir şey demek istemiyorum ama yakın zamanda açıklamış olacağım.” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI