radyobir
radyobir

Yalova'da facianın eşiğinden dönüldü!

Yalova'da sabahın ilk ışıklarında meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü.

10 Haziran 2017 09:31 | Kategori:

Kontrolden çıkan bir TIR önce lokum yüklü kamyona çarparak devirdi, ardından da Sabiha Gökçen Hava Limanına yolcu taşıyan bir otobüse arkadan çarptı. Motor kısmı alev alan otobüsteki yangın ise büyümeden söndürüldü. Kazada 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre sabah saat 05:30 sıralarında Yalova istikametinden Kocaeli istikametine giden bir lojistik firmasına ait Çağlar G. (49) idaresindeki 16-AEP-50 plakalı TIR Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi Hastane Kavşağı üst geçidinde kontrolden çıktı. TIR önünde seyretmekte olan Ahmet C. (38) idaresindeki 34-SE-5719 Plakalı lokum yüklü kamyona çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan kamyon devrilerek durabildi. Ancak TIR hız kesemedi ve Sabiha Gökçen Hava Alanına yolcu servisi yapan bir Ahmet Y. (51) idaresindeki otobüse de arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsün motor kısmı alev aldı. Yangına ilk müdahaleyi otobüs şoförü yaptı. Yangın tüpü ile yapılan müdahale ile söndürülen alevlerin aracı sarması engellendi. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen TIR'ın şoförü Çağlar G. araçtan kendi çabaları ile çıktı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI