radyobir
radyobir

Yalova'da Kaşıkçı baskını!..

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı olayını aydınlatmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, İnfaz timini taşıdığı iddia edilen minibüsün en son Yalova'nın Termal İlçesinde geçişi görülmesi üzerine gözler bu mevkiye çevrildi.

23 Ekim 2018 02:14 | Güncelleme :23 Ekim 2018 20:42 | Kategori:

Yalova'nın Termal ilçesinde 40 kişilik polis ekibi 3 katlı villada arama yaptı. Villanın infaz timi üyelerinden birinin yazlığı olduğu iddia ediliyor.

Termal ilçesine bağlı Samanlı Köyüne gelen 40 kişilik polis ekibinin infaz timi üyelerinden birinin yazlığı olduğu iddia edilen ve Suriyeli bir ailenin kiracı olarak kaldığı 3 katlı villada arama yaptığı belirtildi.

Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de girdiği Başkonsolosluk'tan bir daha çıkamamıştı. Levent'teki Başkonsolosluk binasını araştıran Türk polisinin cinayet delilleri bulduğu ileri sürülmüştü. İddiaya göre kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri başkonsolosluktan çıkan tüm araçları takibe aldı. Araçlardan bir çoğu konsolosluk binasına geri dönerken infaz timini taşıdıkları iddia edilen siyah renkli minibüslerden birinin İstanbul'daki Belgrad ormanına diğerinin ise Yalova'nın Termal ilçesine gittiği belirtildi.

Ortaya atılan bu iddialar üzerine gözler bir anda Yalova'ya çevrildi. Yalova kent merkezi ve termal ilçesinde son bir haftadır devam eden polis hareketliliği dikkat çekiyordu. Öte yandan Termal'e geldiği iddia edilen siyah renkli minibüsün daha öncede aynı yerden birkaç kez geçiş yaptığı, infaz timi üyelerinden birinin Termal bölgesinde yazlığı olma ihtimali üzerinde durulduğu belirtilmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI