radyobir
radyobir

Yalova'da vahşet!

Yalova'nın Seyrantepe Mahallesi'nde 12 yaşındaki Gizem Ekici evinde bıçaklanarak öldürüldü. Talihsiz Gizem'in cesedi, hastanede muayene olduktan sonra eve dönen babası tarafından bulundu.

25 Haziran 2016 09:47 | Kategori:

Yalova’nın Seyrantepe Mahallesi İkinci Sokak’ta oturan işçi emeklisi Arif Ekici bu sabah muuayene olmak için hastaneye giderken, temizlik görevlisi olarak çalışan 7 çocuk annesi eşi ise işe gitti. Öğlen saatlerinde eve dönen Arif Ekici, kızı Gizem'i evdeki koltuğun arkasında göğsünden bıçaklanarak öldürülmüş olarak buldu. 

Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen polis evde detaylı incelemelerde bulundu. 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu 6’ıncı sınıf öğrencisi Gizem Ekici’nin cesedi, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Gizem'in intihar etme ihtimalini de değerlendiren polis, "Konuyu çok yönlü olarak araştırıyoruz. Şu ana kadar her hangi bir gözaltı yok. Başka açıklama yapmak istemiyoruz" dedi.

DAYISININ OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Yalova’nın Seyrantepe Mahallesi’nde 12 yaşındaki Gizem Ekici evinde bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Gizem'in cinayet şüphelisi olarak dayısının oğlu 21 yaşındaki E.A. gözaltına alındı. 

Gizem Ekici’ye tecavüz ettikten sonra öldürüldüğü iddiasıyla gözaltına alındığı belirtilen E.A.’nın iki ay önce askerden geldiği belirtildi.

DAYISININ OĞLU TUTUKLANDI

Yalova'da 12 yaşındaki Gizem Ekici'nin evinde ölü olarak bulunması olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan Engin Aydın, jandarmadaki işlemlerinin ardından Yalova Adliyesi’ne sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf ettiği belirtilen Engin Aydın, tutuklanarak cezaevine kondu. 

Komşuları tarafından en son eve giren kişi olarak görülen Engin Aydın’nın, kuzeni Gizem'e tecavüz edip öldürdükten sonra eve gidip üzerini değiştirdiği, yeniden olay yerine geldiği bildirildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI