radyobir
radyobir

Yapı Kredi Bankası'ndan Ahmet Kural kararı!..

Yapı Kredi Bankası, sanatçı Sıla Gençoğlu'nu darp eden Ahmet Kural ile çalışmayacağını duyurdu.

02 Kasım 2018 15:08 | Kategori: Magazin

Sanatçı Sıla, Kural ile yaşadığı tartışma üzerine darp edildiğini açıklayarak savcılığa şikayette bulunmuş ve koruma kararı aldırmıştı.

Yapı Kredi’den kurumun reklamlarında oynayan Ahmet Kural ile ilgili bir açıklama geldi. Banka, Kural ile çalışmayacağını duyurdu.

Ahmet Kuraldan yeni açıklama geldiAhmet Kural'dan yeni açıklama geldi.

Yapı Kredi tarafından yapılan Ahmet Kural açıklaması şöyle;  

"Bankacılık sektöründe, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konusunda gerçekleştirdiği çalışmalarla öncü rol üstlenen ve kadın istihdamı konusunda sektörüne uzun yıllardır liderlik yapan bir kurum olarak, reklam kampanyamızda yer alan oyuncu Ahmet Kural hakkında kamuoyuna yansıyan haberleri titizlikle takip etmekteyiz.

Bahsi geçen iddialar ve iddialara konu teşkil eden davranışların bankamızın etik anlayışı ile bağdaşması söz konusu değildir.

10Sıla bunu neden yaptı Bilinen bir gerçek varSıla bunu neden yaptı? 'Bilinen bir gerçek var'
Konunun yargıya intikal etmiş olması sebebiyle, ek karar ve yaptırım haklarımız saklı kalmak kaydı ile, yargının vereceği nihai karara kadar gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Bununla birlikte, mevcut iletişim çalışmalarımızı durdurduğumuzu ve Ahmet Kural ile olan iş birliğimize devam etmeyeceğimizi ifade etmek isteriz.

Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri'nin imzacısı olarak, iletişim çalışmalarımız da dahil olmak üzere işimizin her alanında toplumsal cinsiyet eşitliğinin savunucusu olduğumuzu bir kez daha kamuoyuna saygı ile bildiririz."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI