radyobir
radyobir

Yapımcıların dikkatini çeken masal

Romantik teklisi Masal'la listelere hızlı bir giriş yapan genç popçu Tuğba Yurt, klip performansıyla da yapımcıların dikkatini çekti.

27 Aralık 2018 11:55 | Kategori: Magazin

Yeni şarkısı Masal'a bir dönem Kara Sevda ve Fazilet Hanım'ın Kızları başta olmak üzere bir çok diziye ve yapıma ev sahipliği yapan bir mekanda klip çeken Yurt, yapımcıların dikkatlerini üzerinde toplamayı da başardı. Geçtiğimiz hafta 2019 yılının ortalarında çekilmesi planlanan ve adı sır gibi saklanan yüksek bütçeli bir sinema filmi için oyunculuk teklifi alan genç popçuyu set heyecanı sardı.

Aldığı sinema filmi teklifinin yanı sıra bir de dizi teklifi alan Tuğba Yurt, kariyerinde çok önemli bir viraja girdi. Yaklaşık bir haftadır senaryo okuyan ve bu konuda en yakın çevresine bile ser verip sır vermeyen Yurt, nazardan çok korktuğunu dile getirerek, ''Masal'la çıktığımız bu yolculukta hayallerimin gerçek olması beni çok heyecanlandırıyor. Kendimi sınamayı, yeni işlere imza atmayı ve sürpriz yapmayı çok seviyorum. 2019 her açıdan sürprizler yılı olacak şimdilik bu kadarını söyleyebilirim.'' ifadeleriyle bir anlamda söylentileri doğruladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI