radyobir
radyobir

Yaratıcılık konusunda ilham veriyor

Ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, Google Play'in "en eğlenceli" kategorisinde 2018 yılının en iyi uygulamalarından biri seçilen kısa video paylaşım platformu TikTok'ta bir akım başlattı. @arnoldschnitzel kullanıcı adıyla hesap açan, Conan ve Terminatör filmleriyle Hollywood'un önemli isimleri arasında yerini alan aktör, paylaşımlarında takipçilerini spor yapmaya ve sağlıklı yaşamaya çağırıyor.

07 Mayıs 2019 12:37 | Kategori: Dünya

Arnold Schwarzenegger,#LikeArnold etiketiyle başlattığı trendle kullanıcıları ağırlık kaldırma videoları paylaşmaya yönlendiriyor. Videolarda "up down” (yukarı aşağı) diyerek ritm tutan Schwarzenegger, içeriklerini #LikeArnold etiketiyle uygulamada paylaşıyor. Ünlü aktörün videolarını izleyenler, aynı etiketle yaratıcı ve eğlenceli içerikler üretiyor. #LikeArnold etiketiyle paylaşım yapan kullanıcılar; evcil hayvanlarıyla, içecekleriyle, hatta diş fırçalarıyla "It’s Raining Men” şarkısı eşliğinde ağırlık kaldırır gibi videolar çekiyor.

TikTok’ta başka kimler var?

Schwarzenegger dışında popüler müziğin ünlü isimleri Jennifer Lopez ve Jason Derulo, Amerikan sosyetesinden Paris Hilton, aktör ve televizyon sunucusu Jimmy Fallon, komedyen Amy Schumer ve Temmuz ayında da Türkiye’de de konser verecek olan DJ Marshmello gibi isimler de TikTok’ta yaratıcılığını farklı şekilde sergileyen ünlüler arasında yerini alıyor.

TikTok Hakkında

TikTok bir mobil kısa video uygulamasıdır. TikTok, doğrudan cep telefonu üzerinden birbirinden farklı, yaratıcı ve ilginç anların dünya çapında paylaşılmasına olanak sağlar. TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesi için fırsatlar sunar. Los Angeles, California merkez olmak üzere; Londra, Tokyo, Seul, Şanghay, Pekin, Singapur, Jakarta, Mumbai ve Moskova gibi şehirlerde ofisleri bulunmaktadır. 2018’in başlarında, TikTok dünyanın en çok indirilen uygulamalarından biri haline gelmiştir. TikTok, iOS ve Anroid üzerinden dünyanın her yerinde kullanılabilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI