radyobir
radyobir

Yarım saat elbise provası yaptı

'Vatanım Sensin' dizisinin 'Cevdet Albay'ı Halit Ergenç, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Hugo Boss'ta erkek takım elbise deneyen Halit Ergenç, yarım saat mağazada prova yaptı.

06 Ocak 2018 02:46 | Kategori: Magazin

Önümüzdeki günlerde katılacağı özel bir etkinlik için takım elbise baktığı öğrenilen Ergenç, prova sırasında ayakkabılarını çıkararak çoraplarıyla mağazanın içinde dolaştı. Görüntülendiğini fark eden Ergenç, kendisini soyunma kabinine attı.

Alışveriş sonrası gazetecilerle sohbet eden Halit Ergenç, özel bir gece için hazırlık yaptığını söyledi. Zaman zaman şarkı söylerken görülen Ergenç, Çağdaş Eğitim Vakfı’nın 15 Ocak’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenleyeceği konserde gençlerle birlikte sahneye çıkacak.



Şarkı söylemeyi sevdiğini belirten Ergenç, "Albüm yapmayı düşünür müsünüz?” sorusuna "Şarkıcılık çok ayrı bir dal, meslek. Çok ciddi emek verilmesi ve zaman harcanması gerekilen bir iş. Kendi profesyoneline bırakmak daha doğru olur. Emek vermedikten sonra ‘çıkalım şarkı söyleyelim’ demek olmaz” şeklinde cevap verdi.

Oğlu Ali’ye ilgili sorulara cevap vermekten kaçınan Ergenç, "Biz bu mesleği yapıyoruz. Göz önündeyiz ama Ali’nin bizimle hiç alakası yok. Onun özel bir hayatı var. Daha bir çocuk. Onunla ilgili hiçbir konuda yorum yapmak istemiyorum” diye konuştu.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI