radyobir
radyobir

Yarış pistlerinden TV programına

Hem kış hem de yaz Olimpiyat Oyunları'nda ABD adına mücadele eden Lolo Jones, artık 'Yıldızlarla Dans' isimli televizyon programında yarışacak. 32 yaşındaki atlet, kendisini en çok zorlayan şeyin ise 'Cilveli görünmek ve gülmek' olduğunu söyledi.

16 Eylül 2014 08:03 | Kategori:

ABD adına yaz Olimpiyat Oyunları’nda 100 metre engellide Kış Olimpiyat Oyunları’nda ise bobsled’de yarışan 32 yaşındaki atlet Lolo Jones şimdi de televizyon kahramanı olmaya hazırlanıyor. Dünyanın en önemli spor organizasyonlarının ikisinde de boy gösteren ve 3 Olimpiyat şampiyonluğu bulunan Jones, şimdi de 19. sezonuna başlayacak olan ‘Yıldızlarla Dans’ isimli programda yarışmaya başladı. 
İLK DANSIMI DÜĞÜNÜMDE YAPMAK İSTEMEDİM

Jones ve profesyonel dansçı partneri Keo Motsepe, aralarında komedyen Tommy Chong, moda tasarımcısı Betsey Johnson ve aktrist Lea Thompson’ın da olduğu 12 ünlü ile birincilik mücadelesi verecek. Daha önce hiç dans tecrübesi olmadığını belirten Lolo Jones, "Pistlerde yarışlar genelde yazın oluyor. Bu sebeple de fazla düğüne çağırılmıyorum. Dolayısıyla makyaj yapıp dans etme şansını daha önce elde edememiştim. Şimdi bu tecrübeyi milyonlarca izleyicinin önünde yaşayacağım. Hayatımın ilk slow dansını kendi düğünümde yapmak istemedim” ifadelerini kullandı. 
GÜL DİYORLAR AMA BEN GÜLMEME KOŞARIM

Kendisini en çok zorlayan şeyin yumuşak ve cilveli olmak olduğunu belirten tecrübeli atlet "Gardımı indirip, yumuşak ve cilveli olmak gerçekten çok zorladı beni. Çünkü ben güçlü ve bağımsız bir atletim. Ben yarışırken hep güçlü tarafımı ortaya koyuyorum. Hiç cilveli olmak gibi bir kaygım olmamıştı. Ama mesela cha-cha cilveli olmayı gerektiriyor. Daha önce hiç yapmadığım mimikler yapmak zorunda kalıyorum. Antrenmanlarda bana daha çok gülmem konusunda uyarılar geliyor. Rutinimi yapıyorum, gülüyorum ama sonra her adımımı unutuyorum. Keo’ya da söyledim. Ben gülmeme koşarım. Beynimdeki ‘Yarışıyor muyum yoksa gülüyor muyum’ sorusu işleri gerçekten de çok zorlaştırıyor” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI