radyobir
radyobir

Yarışçı sevgili buldu

Magazin dünyası yeni bir aşk söylentisiyle çalkalanıyor. İddialara göre son dönemin en çok dikkat çeken modellerinden Kendall Jenner, çapkın Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile romantik bir ilişkiye başladı. Üstelik 19 yaşındaki Jenner'ı bu konuda annesi Kris Jenner de sonuna kadar destekliyor.

27 Mayıs 2015 11:12 | Kategori: Magazin

Kendall Jenner ile Lewis Hamilton aralarında model Gigi Hadid ve kardeşi Bella Hadid'in de bulunduğu bir arkadaş grubuyla birlikte Monako'da yat gezisinde objektiflere takıldı.

Monako'da yapılan ve 30 yaşındaki Hamilton'ın da mücadele ettiği Grand Prix'nin ardından grup her yerde birlikte görüldü.

Tüm bunlar da Kendall Jenner ile Lewis Hamilton arasındaki aşk söylentilerini güçlendirdi.

İkili, Monako'da geçirdikleri süre içinde bir an bile birbirlerinden ayrılmadı.

Jenner'ın, Lewis Hamilton'ın boynundan çıkarmadığı kalın altın zincirle görüntülenmesi de aşk söylentilerini iyice alevlendirdi.

Kızlarının sadece annesi gibi değil menajeri ve akıl hocası gibi de davranan Kris Jenner'ın da kızı Kendall'ın Hamilton ile romantik bir ilişkiye girmesini desteklediği konuşuluyor.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir kaynak Kris Jenner'ın kızı Kendall ile Lewis Hamilton yakınlamasıyla ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: "Kris, Kendall'ın Lewis ile flört etmesini istiyor. Kendall ile Lewis son zamanlarda arkadaşça vakitg eçiriyorlar. Ama annesine göre Lewis, Kendall için mükemmel bir sevgili."

Lewis Hamilton son dönemde Nicole Scherzinger ile bir dargın bir barışık sürdürdüğü ilişkiyle gündemdeydi.

Çift kısa bir süre önce yollarını kesin olarak ayırdı.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI