radyobir
radyobir

Yasin'in sözleşmesi uzatılıyor...

İki sezon önce kazanılan 3 kupalı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Yasin Öztekin, Galatasaray'la sözleşmesini uzatmak için adeta gün sayıyor.

10 Haziran 2017 14:40 | Kategori:

Galatasaray'a 2014- 15 sezonunun başında Kayseri Erciyes’ten transfer edilen 30 yaşındaki Yasin Öztekin, 3 sezonda Muslera ve Selçuk İnan'la birlikte en istikrarlı oyuncu olarak dikkat çekti.

Bruma’nın gidişiyle kanat alternatifleri azalan Dursun Özbek yönetimi Yasin’in bir yıllık sözleşmesini uzatıp, başarılı oyuncunun maaşında da 600-700 bin Euro civarında iyileştirme yapmayı planlıyor. Senelik 1 milyon 150 bin Euro alan ve maç başına da 10 bin Euro kazanan Yasin’le 2+1 yıllık yeni kontrat yapılması düşünülüyor.

MENAJERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Kazanılan şampiyonluğun ardından kendilerine zam yapılacağının sözünün verildiğini ancak bunun yerine getirilmediğini düşünen Yasin’in eski menajeri, Dursun Özbek yönetimine ateş püskürmüştü. Birkaç ay önce ise menajerini değiştiren Yasin, şimdi Ahmet Bulut ile yöneticilerin yapacağı görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI