radyobir
radyobir

Yaşlanma karşıtı kreminizi doğru sürüyor musunuz?

Formülasyonu üzerinde 2 sene çalışarak Doctor B Aktif Kozmetikleri antiaging yaşlanma karşıtı serisini çıkaran Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, yaşlanma karşıtı kremleri sürerken bazı noktalara dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor:

14 Nisan 2017 10:18 | Kategori:

Ellerinizi yıkayın
Cildinizi makyajdan arındırın
Yüzünüzde makyaj yoksa bile, mutlaka ürünü tatbik etmeden evvel cildinizi yıkayın
Yüzünüzü sildiğiniz havlunun hijyenik olmasına dikkat edin. Çünkü tersi durumda cilt altına tüm kiri mevcut etken maddelerle iletir, akne başta olmak üzere farklı cilt sorunları yaşayabilirsiniz.
Anti aging kremleri her zaman yer çekiminin zıttı yönünde sürün
Kan akışını hızlandırmak için parmak uçlarınızda cildinize minik darbeler yapın
Lenf bezlerinin dizilişini öğrenmek, bu alanları uyarmak ve özel masaj teknikleri uygulamak için bir güzellik uzmanından yardım alabilirsiniz
Boynunuza ve dekolte bölgenize uygulama yapmayı unutmayın
Örümcek Ağı kreminde olduğu gibi ürünü göz çevrenizde de sürebilirsiniz. (çoğu antiaging krem göz çevresine uygun değildir, mutlaka detayları kontrol edin)
Anti aging kremler sabah, akşam rutininde ve devamlılık gerektiren ürünlerdir. Etkileşimi gözlemlemek için en az 2 hafta günlük cilt bakım rutininizi aksatmadan devam ettirin
Etkileşimi daha da artırmak için aynı seri içerisindeki diğer ürünlerden yardım alabilirsiniz. Örümcek Ağı kremine ek olarak Örümcek Ağı maskesini haftada 1-2 kez cilt bakım rutinine dahil edilmesini öneriyorum.
Uyuduğunuz yastık yüzünün temiz olması son derece önemli. İpek yastık kılıflarını ve sırt üstü yatış pozisyonunu tercih edin.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI