radyobir
radyobir

'Yasmin'e asla kızmıyoruz'

Oyuncu Nergis Kumbasar, uzun süredir hastanede yatan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

05 Nisan 2019 17:56 | Kategori: Magazin

Önceki gün Nişantaşı City's de alışveriş turunda görüntülenen Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında  sorulara, ‘Mehmet Ali'in sağlık durumu çok iyi. Konuşmasında hiç bir sıkıntı yok, yemek yiyor, seçmiyor her şeyi yiyor. Parmakta sallıyor merak etmeyin. Sürekli ziyaret ediyorum. Ne zaman taburcu olacağını doktorlar biliyor, bu konu benim konuşmam anlamsız olur doktorlar varken. Artık kendisi fizik tedavisini görüyor inşallah daha güzel günler olacak" diye konuştu. Erbil’in şovlarında baş parmak sallaması akıllara kazınmıştı.

Kızı Yasmin Erbil’in babası hastanede yatarken yaptığı sosyal paylaşımlara gelen olumsuz yorumlar için ise Nergis Kumbasar, ‘Yasmin ne zaman nerede ne yapacağını iyi bilir. Ben ya da babası asla kısıtlamaz Onun paylaşımları da onun hayatıdır. Yasmin babasının hep yanında asla ne okulunu ne ailesini ne de babasını ihmal etmedi. Babasını hemen her gün ziyaret eder ve mutluyuz. Yasmin’e asla kızmıyoruz. O sosyal medya olaylarına takılmayın. Herkes gibi onunda hakkı’ dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI