radyobir
radyobir

Yazlık kıyafetlerinizi yenileyin

Yazın gelmesiyle güneşli ve güzel günler kendini göstermeye başladı. Yazlık kıyafetler ise çoktan hazırlanmaya başladı bile. Onları çok özel nakışlarla zevkinize göre yenilemenin ve renklendirmenin de şimdi tam zamanı.

06 Ağustos 2018 16:56 | Kategori: Yaşam

250 farklı dekoratif desen yapabilen, XXX. ve DST. uzantılı tüm nakışları işleyebilen, 6 farklı yazı karakterine ve 200 adet dahili nakış desenine sahip LEGACY SE 300, ayrıca fotoğrafını çektiğiniz her şeyi kumaşların üzerine aktarabilmenizi de sağlıyor. 

250 değişik dikiş ve dekoratif desen… 

Sık kullanılan desenlere direkt erişim, 2 font yazı karakteri, 4 adet hafıza ve her hafızaya 10 değişik dikiş dekoratif desen kaydedebilme, art arda desen kombinasyonu yapabilme, 3 adet StayBright™ LED lamba özelliğine sahip SINGER LEGACY SE 300 modeli ayrıca 250 değişik dikiş ve dekoratif desen yapabiliyor, 6 farklı modelde tek adımda otomatik ilik açabiliyor. 

200 yeni nakış tasarımı

SINGER LEGACY SE 300 modelinin 200 yeni nakış tasarımı, kesintisiz tek renk işleyebilme, 6 farklı yazı karakteri, 2 adet nakış kasnağı, USB ile nakış transferi, renk blokları arasında geçiş yapabilme, 90 derecelik açılarla deseni çevirebilme gibi özellikleri sayesinde hanımlar istedikleri tasarımı kolaylıkla yapabiliyor.

Fotoğrafınız, kıyafetinizin üzerinde… 

Dikiş makinesi denilince akla gelen ilk marka olan SINGER, yine büyük bir yeniliğe imza attı. SINGER, LEGACY SE 300 modeli ile hanımlara istediği fotoğrafı kumaş üzerine işleme olanağı yarattı. Şimdi dikiş dikerken yapabilecekleriniz sadece sizin hayal gücünüzle sınırlı… İster manzara ister kendinizin ya da bir yakınınızın fotoğrafı olsun, çektiğiniz her fotoğrafı artık kumaşın üzerine taşıyabilirsiniz. Böylece size özel tasarımlar oluşturabilir, sevdiklerinize de hoş sürprizler yapabilirsiniz.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI