radyobir
radyobir

Yeğen bunalımda, tedavi görüyor!..

Murat Başoğlu ile ilişki yaşadığı öne sürülen yeğeni Burcu Başoğlu'nu arkadaşlarının terk ettiği ve bu yüzden de tedavi gördüğü iddia edildi.

07 Ekim 2017 03:28 | Kategori: Magazin

Sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, bu yaz Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile teknde uygunsuz bir şekilde görüntülenmişlerdi. Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı da geçen ay boşanma davası açmıştı.

Yaşanan gelişmelerden sonra Burcu Başoğlu dış dünya ile ilişkisini tamamen kesmiş. Yemek yemiyor, ilaçlarla ayakta duruyormuş. Geçen hafta bir hastanenin rehabilitasyon bölümünde tedavi görmeye başlamış.

Murat Başoğlu ve Hande Bermek 11 Eylül'de boşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Murat Başoğlu ve Hande Bermek Bodrum Gündoğan'daki evlerinde sarmaş dolaş çıkıp sahilde yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Bu totoğrafın ardından arkadaşları Hande Bermek ile görüşmeyi kesmiş.

Burcu Başoğlu kimdir?

35 yaşındaki spor hocası ve yaşam koçu Burcu Başoğlu, 2015 yılında yoga hocası Selçuk Kabadayı ile evlendi. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Burcu Başoğlu Kabadayı birçok kurumsal firmada üst düzey pozisyonlarda görev yaptı. 2015 yılı itibariyle de tam zamanlı yoga ve spor eğitmeni olarak çalışmaya başladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI