radyobir
radyobir

Yenal: "Savaşmak ve yardımlaşmak zorundayız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni bir takım olduklarını tekrar hatırlattı ve ekledi: "Şu an sisteme, birbirinize adaptasyon sürecindeyiz. Bu süreç aşılırken sahada daha fazla savaşmak, yardımlaşmak zorundayız."

17 Eylül 2016 10:12 | Kategori:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, her fırsatta futbolcularıyla kısa toplantılar yapıyor, beklentilerini aktarıyor... Deneyimli çalıştırıcının üzerinde durduğu noktaların başında yeni bir takım olmanın getirdiği dezavantajlar geliyor. Yanal oyuncularından beklentilerini özetle şu şekilde dillendiriyor: "Yeni bir takımız, bunun getirdiği sıkıntılar elbette olacak. Birbirinize ve sisteme adaptasyon tabi ki belli bir zaman işi. Bu dönemi en az hasarla atlatmamızın sırrı sahada daha  fazla savaşmak ve yardımlaşmaktan geçiyor. Başarırsak her şey çok daha kolay olur. Yine kaybedebiliriz ama sizin savaştığınızı, elinizden geleni yaptığınızı görenler mutlaka alkışını eksik etmeyecektir. Tıpkı Gaziantep maçında kaybettiğimiz halde övüldüğümüz gibi. Fakat Osmanlıspor maçında bu seviyeye ulaşamadık.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI