radyobir
radyobir

Yeni çılgınlık

Türkçe karşılığı 'özçekim' olan 'selfie'nin ve gökdelenlere çıkıp ölüme meydan okuyan fotoğraf çekimlerinin ardından yeni bir çılgınlık daha doğuyor.

29 Mayıs 2014 11:58 | Kategori: Dünya

İlk kez geçen yıl ortaya çıkan ancak son haftalarda trend olan bu çılgınlığa katılan kişiler, fotoğraf makinesine sırtlarını dönerek, manzaraya doğru üstsüz poz veriyorlar.
Özellikle kadınların yeni trendi olan bu tür çekim, sosyal alemde 'Üstsüz Tur' (The Topless Tour) adı altında yayılmaya başladı. Manzaraya dönük bir şekilde üstsüz poz veren çılgınlar, bu fotoğrafları Instagram hesaplarında paylaşıyor.
Bu çılgınlığın yayılmaya başladığını fark eden bir sosyal medya kullanıcısı, Instagram'da 'The Topless Tour' adı altında bir hesap açarak, aynı adla etiketlenen fotoğrafları topluyor ve bu fotoğrafları kendi hesabında paylaşıyor.
Bu çekimler her ne kadar gökdelenlere çıkıp verilen pozlar kadar tehlikeli görünmese de, uçurum kenarlarından, buz gibi dağların tepelerine kadar birçok yerde çekilmiş üstsüz fotoğraflar tüyler ürpertiyor.
Bazı kişiler, manzara karşısında kollarını açıp üstsüz bir şekilde fotoğraf çekilmenin kendilerini canlı hissettirdiğini ve ruhlarına iyi geldiğini söylüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI