radyobir
radyobir

Yeni dizisinde kimi canlandıracak?..

Behzat Ç. dizisinde oynadığı emniyet amiri rolüyle hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu, yeni bir diziyle ekranlara geri dönüyor. Beşikçioğlu, dünyada izlenme rekorları kıran 'Breaking Bad'in Türkiye uyarlaması olan 46 dizisi ile kamera karşısına geçecek

07 Kasım 2015 03:23 | Kategori: Magazin

Behzat Ç. karakteriyle hafızalardan silinmeyen Erdal Beşikçioğlu, Breaking Bad’in Türkiye uyarlamasıyla ekrana dönüyor.

Makaron'da yer alan habere göre yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yapacağı uyarlamada Beşikçioğlu kimya öğretmeni ‘Walter White’i canlandıracak.

Beşikçioğlu rolü için yoğun bir şekilde çalışmaya başlayıp kilo vermek için sıkı bir diyete girdi. Dizide Beşikçioğlu'na ise Yasemin Allen eşlik edecek. Star TV’de yayınlanacak dizinin yapımcısının Pana Film olduğu yönetmenin ise Serdar Akar olduğu öğrenildi.

Dizinin konusu ise şöyle: Psikolojik gerilim türündeki filmde, bir kimya öğretmeninin zamanla değişimi konu ediliyor. Kimya öğretmeninin alt üst olan hayatı anlatılıyor.

Beşikçioğlu’nun canlandıracağı ‘Walter White’ karakterini Bryan Cranston oynamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI