radyobir
radyobir

Yeni filmde "Ceku" bombası

23 Nisan'da 44 yaşına girecek olan Cem Yılmaz'a ofiste sürpriz kutlama partisi düzenlendi.

23 Nisan 2017 00:12 | Kategori: Magazin

Cem Yılmaz, senaryosunu kendi yazdığı ‘Arif V 216’ filminin çekimleri için sona yaklaştı. Daha önce Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur, Farah Zeynep Abdullah, Seda Bakan, Mert Fırat, Mustafa Sandal, Kerem Alışık ve eski eşi Ahu Yağtu ile anlaşan Cem Yılmaz’ın son bombası Özge Özberk oldu. ‘GORA’ ve ‘AROG’ filmlerinde ‘Ceku’ karakteriyle oynayan Özge Özberk, önceki akşam Cem Yılmaz’la bir araya gelerek senaryoyu teslim aldı. Cem Yılmaz’ın Levent’teki ofisinde buluşan ikiliye, Ahu Yağtu’da eşlik etti. Özge Özberk ve Ahu Yağtu’ya senaryoları teslim eden Cem Yılmaz, bu anları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu.

23 Nisan’da 44 yaşına girecek olan Cem Yılmaz’a ofiste sürpriz kutlama partisi düzenlendi. Çekimler öncesi yapım ekibiyle ofiste buluşan Yılmaz, toplantı sonrası yeni yaş sürpriziyle karşılaştı. Ünlü komedyenin doğum gününü önceden kutlamak isteyen ekip, özel olarak hazırlattıkları pastayla sürpriz yaptı. Kutlama sonrası ofisten elektrikli motosikletiyle evine geçen Cem Yılmaz, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI