radyobir
radyobir

Yeni filme yeni imaj

Furkan Palalı imaj değiştirdi. Yakışıklı oyuncu, başrolünü üstlendiği "Yuvaya Dönüş" filmindeki 'Şoför Mesut' rolü için saçlarını uzattı ve sakal bıraktı. Furkan Palalı, filmdeki rolüyle Japonya'da da heyecan yarattı.

09 Mart 2019 17:10 | Kategori: Magazin

Sinema ve dizi dünyasının en yakışıklı isimlerinden Furkan Palalı, başrolünü üstlendiği "Yuvaya Dönüş” filminde farklı bir imajla seyirci karşısına çıkacak. Canlandırdığı karakter için saçlarını uzatan ve sakal bırakan Palalı, beyazperdede bu yeni görüntüsüyle boy gösterecek.

TAKSİ ŞOFÖRÜ ROLÜNDE

Furkan Palalı, İran-Irak savaşı sırasında 215 Japon vatandaşın Tahran’dan Türkiye’ye getirilişini ve bu olayın perde arkasında yatan aşk hikâyesini anlatan "Yuvaya Dönüş” filminde taksi şoförü Mesut rolünde. Daha önce birçok başarılı projede yer alan Palalı, bu filmle yurtdışında da adından söz ettirecek. Çünkü film, Japonya’da da vizyona girecek.

JAPONLAR MESAJ YAĞMURUNA TUTTU

Furkan Palalı, filmdeki rolüyle şimdiden Japonya’da hayranlık uyandırdı. Birçok Japon sinemasever, Furkan Palalı’ya sosyal medya üzerinden ulaşıp heyecanlarını dile getirdi. Yakışıklı oyuncu, sevenleri tarafından mesaj yağmuruna tutuldu.

İKİ ÜLKE ARASINDA KÖPRÜ KURACAK

Erdal Güven’in "Tahran’dan Kaçış” kitabından uyarlanan "Yuvaya Dönüş”, Türkiye’de 19 Nisan’da, Japonya’da ise nisan ayı sonunda gösterime girecek. Film, özgün senaryosu ve etkileyici hikâyesiyle Türkiye-Japonya ilişkilerini de olumlu yönde etkileyecek, iki ülke arasında köprü kuracak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI