radyobir
radyobir

Yeni klibinde M. M. oldu

Son klibi Yeni Başlayanlar için Aşk'ta 4 farklı dönemi yaşayarak adeta zaman yolculuğuna çıkan genç sanatçı Aydilge, 1950'li yılları yansıtan bölümlerde verdiği Marilyn Monroe pozlarıyla dikkat çekti.

10 Ekim 2018 14:11 | Kategori: Magazin

Küçük yaştan beri Marilyn'in hayatına ve çektiği acılara her zaman empati beslediğini dile getiren genç sanatçı, klibinde de onun havasına bürünerek, anısını yaşatmak istediğini dile getirdi.


 "Köpekler beni hiç ısırmadı ama insanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim,” diyen Marilyn'in bu sözlerinden çok etkilendiğini dile getiren Aydilge, Marilyn'in özellikle erkekler tarafından hep çok kırıldığını, milyonlarca hayranı olsa da, bir türlü kendini sevemediğini, çok fazla ilişki yaşasa da gerçek aşkı bulamadığını vurguladı. Yeni Başlayanlar için Aşk şarkısında Marilyn'e gönderme yaparak, hepimizin gerçek aşka ihtiyaç duyduğumuzu vurgulamak istediğini söyledi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI