radyobir
radyobir

Yeni klibini özel izinle Almanya'da çekti

Cover'ladığı arabesk ve pop şarkılarına kattığı farklı ve özgün yorumlarla, büyük ve geniş bir hayran topluluğunun takip ettiği Cevher, üç şarkı ve bir remix' ten oluşan " Merhametsiz " albümünü, Benjamin Records etiketiyle dijital müzik marketlerde sevenlerinin beğenisine sundu.

06 Aralık 2017 12:41 | Kategori: Magazin

Sözü ve müziği Cevher’e düzenlemesi Suat Aydoğan’a ait olan albümün ikinci video klibi " Merhametsiz "in gördüğü yoğun ilgi üzerine club dj’leri hazırladıkları bir sürü remiks’i paylaştı. Sosyal medyada dinleyicileri tarafından beğeni ile karşılanan bu versiyonlar üzerine Cevher, şarkının özel bir remiksini Tarık İster aranjörlüğünde yeniden hazırladı.

"Merhametsiz”in yeni klibi Almanya’nın Köln şehrinde beş dönüm arazi üzerine kurulu Odenien-Köln Festival alanında Kemal Kekeva yönetmenliğinde çekildi. Klibin stüdyo çekimleri İstanbul’da gerçekleşti. Son derece dinamik yapıya ve görüntülere sahip olan klip üç günde tamamladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI