radyobir
radyobir

Yeni şarkısıyla yeniden 1 numara

Petek Dinçöz, uzun bir aranın ardından yayımladığı "Çılgınlar Gibi" şarkısından sonra yeni teklisi 'Sevgi Arsızı'nı kendi kurduğu müzik şirketi PD Production etiketiyle video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu.

12 Ekim 2022 08:48 | Kategori: Magazin

Sözü Nihan Akın’a, müziği ve düzenlemesi Emre Bayar’a ait şarkının video klip yönetmenliğini Erkan Nas üstlendi.
 
Bir ayda ikinci tekli çalışmasını yayımlayan Petek Dinçöz yeni single'ı ile başta Apple Müzik olmak üzere yine dijital platformlarda liste yarışında 1 numaraya yerleşmeyi başardı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Dinçöz '8 yıl sonra hazırladığım 4 şarkımı peş peşe hız kesmeden yayınlıyorum. İlki yeniden beni canlandırdı. İkinci şakrı ilkinden daha da çok sevildi ve tepkiler harika. Z kuşağının dikkatini çekmek beni mutlu etti' dedi.

Görsel zenginliği ile göz kamaştıran video kliplerde Petek Dinçöz’ün tüm kıyafetlerini Pınar Kerimoğlu hazırladı.
 
Çeşitli besteci ve söz yazarları ile iş birliği yapan ünlü sanatçı, farklı stillerde söylediği şarkılarda hem eğlence hem de duygusallığını gözler önüne yorumcu yönüyle birlikte sunacak.
 
Petek Dinçöz, yenidünyanın yayın anlayışına ve hızına uygun olarak yeni şarkılarını dinleyicilerin beğenisine sunarken eş zamanlı olarak sahne programlarına başlayacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI