radyobir
radyobir

Yeni sevgili buldu

Aktör Leonardo DiCaprio'dan ayrıldıktan sonra bir süre hayatına kimseyi almayan manken Bar Refaeli, kalbinin kapılarını aşka açtı.

02 Eylül 2014 10:38 | Kategori: Magazin

29 yaşındaki manken Yunanistan'ın Mikonos adasında yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Lacivert straplez bikinisiyle dikkat çeken Refaeli aşk sarhoşu olduğunu da her hareketiyle gözler önüne serdi. Ünlü manken işadamı sevgilisi Adi Ezra ile birlikte uzun süre şezlongda romantik anlar yaşayan Refaeli, daha sonra da denize girdi. Bar Refaeli aktör Leonardo DiCaprio ile çok konuşulan bir beraberlik yaşamış hatta çift nişanlanmıştı. Ancak daha sonra yollarını ayırdılar. DiCaprio bir süre manken Erin Heatherton ile flört ettikten sonra ondan da ayrılık bir başka manken Toni Garrn ile birlikte olmaya başladı. Bar Refaeli ise DiCaprio'dan ayrıldıktan sonra uzun süre yalnızlığı tercih etti.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI