radyobir
radyobir

Yeni tekli "Kader Utansın"

'Bir anda mucizevi bir şekilde hayatınızın sevgisini buldunuz, ona baktığınızda içiniz titriyor, özlemekten yoruluyorsunuz, aklınızı, beyninizi, kanınızı, ele geçirmiş, onunla uyanıyor onun hayaliyle uyuyorsunuz. Gözleriniz onunla bakıyor, kalbinizde bir baskı var, yarım nefes alabiliyorsunuz. İşte bu kadar aşıkken kavuşamıyorsunuz, çünkü birbirinize geç kalmışsınız. Seni benden beni senden alan kader utansın.'

04 Mayıs 2021 13:36 | Kategori: Yaşam

Dünyayı saran Pandemi döneminde sürekli üreten Gökçe’nin, iki ay önce yayımladığı ‘Eyvallah’ın ardından yeni teklisi ‘Kader Utansın’ Pasaj Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı.

Hissettiklerini naif ve samimi bir şekilde kimseye negatif duygular yüklemeden bir önceki şarkısında anlatan Gökçe, bu sefer birbirine geç kalmış beraber olma ihtimali olmayan aşklar için yazdığı Kader Utansın ile dinleyicisini selamladı.

Balkan, pop, rock ve hip hop gibi müziğin farklı türlerini şarkılarında kullanan Gökçe, sözü ve müziği kendisine aitKader Utansın’ın düzenlemesinde Ünsal Dinçer ve Poyraz Kılıç’la çalıştı.

Kader Utansın’ın video klip yönetmenliğini Aylin Orhigörüntü yönetmenliğini İsmet Kısaoğlu üstlendi. BördübetAmazon Club’ta ve Marmaris’in kale sokaklarında çekilen rengarenk çingene karavanlarının kullanıldığı video klipte;Serhat Eren, Nazlı Şirvan’da  iki sevgiliyi canlandırdı.

Kader Utansın

Beni senden ayıran bu kadere mi yanayım

Yollara mı yanayım

Gözlerimiz uzaktaydı, çok büyük bir tuzaktı

Ah yüreğimi yaktı

Hayat denen yalan dünyada

Meğer her şey mübahmış

Hayat denen yalan dünyada

Tenim sana hasret kalmış

Hayal kurma yalan olur derlerdi inanmazdım

Seni benden, beni senden alan kader utansın

Kader utansın kader utansın

Her adımda seni saydım

Geceme gündüzüme

Uykuma seni kattım

 

Seni bir kez görsem diye

Diye zaman aktı

Bak nefesim yarım kaldı

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI