radyobir
radyobir

Yeniden evleniyor

İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız'la yeniden evlilik hazırlığı içinde. Ünlü türkücünün 2015 yılının ilk aylarında bir kez daha eski eşiyle evleneceği iddia edildi.

06 Aralık 2014 07:02 | Güncelleme :06 Aralık 2014 20:57 | Kategori: Magazin

Uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, henüz tedavisi sürerken 27 Eylül 2011 tarihinde uzun yıllardır birliktelik yaşadığı Ayşegül Yıdız’la apar topar nikah masasına oturmuştu. Anca Tatlıses, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getirmesinden sonra, evliliğinin ikinci yılında Küçükçekmece Adliyesi’nde tek celsede boşanmıştı. Bir buçuk aydır Kuşadası’nda dinlenmeye çekilen İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız’la yeniden evlilik hazırlığı yaptığı iddia edildi. Sanatçının yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Tatlıses, önce fizik tedavi için ABD’ye gidecek. Yılbaşından sonra yurda dönecek olan türkücü, Yıldız’la tekrar nikâh masasına oturacak. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI