radyobir
radyobir

Yeşil için griye boyandılar

Aksaray'da şehrin betonlaşmasına karşı ilginç bir farkındalık etkinliği düzenleyen çevre derneği, 3 kadın mankenin kıyafetlerini ve vücudunu griye boyayarak alışveriş merkezinde sergiledi.

11 Mart 2019 04:03 | Kategori: Yaşam

Aksaray’da yeşil alanın artırılması ve betonlaşmaya karşı bir etkinlik organize eden Aksaray Sağlıklı Toplum ve Çevre Derneği, 3 kadın mankeni, kıyafetlerini ve vücutlarını griye boyayarak hareketsiz bir şekilde alışveriş merkezinde sergiledi.



Hareketsiz şekilde durarak ilginç bir görüntü oluşturan gri kadınlar vatandaşın ilgi odağı oldu. Vatandaşlar gri renkli kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 



Aksaray Sağlıklı Toplum ve Çevre Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Kılıç (26), Aksaray’ın ‘Yeşil Aksaray’ olarak bilindiğini, ancak son yıllarda yeşile dair birçok şeyin kalmadığını belirterek, betonlaşmaya karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.



Kılıç, "Amacımız Aksaray’daki yeşil alanı çoğaltmak, sağlıklı bir toplum oluşturmak için böyle farkındalık etkinliği yaptık. Mankenlerimize özellikle gri renk seçtik ki betonlaşan Aksarayımızı yeşile tam zıt olsun diye. İnşallah Aksaray’daki yeşil alanları fazlasıyla çoğaltacağız. Sağlıklı bir toplum oluşturmaya çalışacağız” dedi. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI