radyobir
radyobir

Yetenek avcıları İstanbul'da

Türkiye'nin fitness yıldızı Murat Tavman, yurtdışından gelen vucüt geliştirme ve fitness şampiyonlarını önceki akşam Etiler Gürkan Şef'te ağırladı.

19 Kasım 2017 19:51 | Kategori: Magazin

Murat Tavman'ın organize ettiği Fitness yetenek yarışmasında jürilik yapmak için ülkemize ilk defa gelen Michelle Lewin, Sergi Constance ve Tavi Castro, yarışma öncesi bol bol protein depoladı. Vucüt geliştirme va fitness ustaları, mekan sahibi Gürkan Topçu'nun kendileri için özel olarak hazırladığı 18 gün dinlendirilmiş kaburga et ve ilik suyunu tattı. 

Yemekte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Tavman, "Fitnessi biraz daha eğlenceyle karıştırıp, daha magazinsel bir hala getirecek yetenek yarışması olacak. Alışılagelmişin dışında zorunlu pozlar yok. Kıyaslama yok. Herkes kendi seçtiği müzikle poz veriyor. Jüri de 100 puan üzerinden hem sözel hem de puansal olarak değerlendiriyor. İkili düellolar şeklinde dereceye girenler belirleniyor. Bunu ileride televizyon programı haline getirmek istiyorum" diye konuştu. Müzik ve sinema dünyasının son yıllarda spora önem verdiğini belirten Tavman, "Beğendiğiniz isimler var mı ?" sorusuna "Kerem Bursin'i çok beğeniyorum. Yarışmaya davet ettim. Çekimleri olmazsa gelecek. Tanımıyorum ama ekip arkadaşı Burak Özçivit'te sporla ilgili" şeklinde yanıt verdi.

18 Kasım Cumartesi İTÜ Maçka Kampüsü Taş Kışla Binası'nda gerçekleşecek olan yarışmada 15 farklı ülkeden 60 yarışmacı kıyasıya mücadele verecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI