radyobir
radyobir

Yıldırım aday olacak mı?..

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, partisi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için aday gösterileceği iddiasını yanıtladı. Daha önce "Belediye başkanlığını istemiyorum" dediği iddia edilen Yıldırım, "Partimde istişare süreçleri tamamlanmadan böyle net ifadeler kullanmayı doğru bulmam" ifadesini kullandı.

05 Kasım 2018 08:31 | Kategori:

Binali Yıldırım, Hürriyet yazarı Fatih Çekirge'ye konuştu.

Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, Çekirge'nin "İstanbul adaylığı konusunda mutsuz olduğunuzu söyleyen var. İstemediğinizi yazan var" ifadesi üzerine şunları söyledi:

— Bugüne kadar partimin ve ülkemin bana nerede ihtiyacı varsa hep orada hizmet ettim. Partimde istişare süreçleri tamamlanmadan böyle net ifadeler kullanmayı doğru bulmam. Biz makamları mutlu olmak için değil, millete hizmet etmek için bir vasıta olarak görürüz.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI