radyobir
radyobir

Yıldırım Barça'nın yıldızını istiyor

Fenerbahçe'de devre arası transferin hızlı geçmesi beklenirken, Barcelonalı yıldız için menajeriyle görüşüldü.

17 Kasım 2017 10:51 | Kategori:

Asbaşkan Ali Yıldırım, Barça'da çok az şans bulan Fransız sol bek için menajeri Mikkel Beck'le görüşüp bilgi istedi.

Simon Kjaer'le ilgili bazı işlemler için İstanbul'a gelen Danimarkalı menajer Mikkel Beck'in, F.Bahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım'la da bir araya geldiği öğrenildi...

Yıldırım'ın bu toplantıda Beck'e, Barcelona'da forma giyen Fransız sol bek Lucas Digne'yi sorduğu ortaya çıktı. Yıldırım, yedek kalmasından yola çıkarak, Türkiye'de oynamak isterse Digne'ye kapılarının açık olduğunu ilettiği belirtildi.

Beck ise temsilciliğini yaptığı 24 yaşındaki oyuncunun Barça'dan ayrılmak gibi bir kararı olmadığını, Barcelona'nın da rotasyonda yer alan bir oyuncuyu kolay kolay bırakmayacağını Yıldırım'a aktardığı ifade ederken, "Fakat Digne, Dünya Kupası'na gitmek istiyor. Belki de devamlı oynamak için ayrılığa sıcak bakabilir" dediği kaydedildi.

Menajer Beck'in Digne ile görüşüp Ali Yıldırım'a dönüş yapacağı öğrenildi. 20 kez Fransa Milli Takımı forması giyen Digne, 2016'da 16.5 milyon Euro'ya PSG'den Barcelona'ya transfer olmuştu.

Lille altyapısından yetişen ve 1 sezon da kiralık olarak Roma forması giyen Digne, Barça'da bu sezon 6 maçta (3'ü lig) görev yaptı. Digne, geçen sezon ise Katalan ekibinde 26 maçta (17'si lig) oynadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI