radyobir
radyobir

Yıldırım'dan 39 kütüphane sözü...

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım canlı yayında açıklamalarda bulundu. Yıldırım "7 gün 24 saat açık 39 kütüphane olacak. Metrolarda İstanbulkart ile kitap almak mümkün olacak" dedi.

28 Mart 2019 08:37 | Kategori:

İşte Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

Hedefimiz hizmet belediyeciliğini 2033 yılına taşımak.

Özel tiyatroların salon problemi var. Şimdi şöyle bir şey yapmayı düşünüyoruz. Mayıs- Ekim aylarında belediyenin bütün tiyatro salonlarını, özel tiyatrolara kullandıracağız. Yılın diğer ayları da uygun olan saat ve günlerde özel tiyatrolara bu sahneleri kullanmalarına imkan sağlayacağız.

7 gün 24 saat açık 39 kütüphane olacak. Metrolarda İstanbulkart ile kitap almak mümkün olacak.

En başta gelen ulaşım problemi. Herkesin yaşadığı sıkıntılarında başında trafik geliyor. Diğer yandan otopark, yeşil alam ve deprem dönüşümü geliyor. Genel olarak ekonominin şartlarında kaynaklı iş talebi var. Gelecek kaygısı biraz var. İş alanlarının açılmasını istiyorlar. Sokakta karşılaştığım bütün hemşerilerimiz şahsıma müthiş bir güven duyuyor.

Sokaklar çok güzel şeyler söylüyor. Ekonomik sıkıntıya rağmen bir sıkıntı görmedim. İnsanlar içini döküyor. İnsanlar konuşmadığı zaman endişe ederim. Sokakların dili gayet güzel iyi bir dönüşüm alıyoruz.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI