radyobir
radyobir

Yıldırım operasyonu!..

Şampiyonluktan uzaklaştıktan sonra Türkiye Kupası'nı da elinden kaçıran Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım düğmeye bastı.

18 Mayıs 2017 20:43 | Kategori:

Yeni sezonun operasyonuna erken başlayan Fenerbahçe'de her şey bu sezonki hüsranı unutturmak, Kadıköy'de tekrar eski havayı yakalamak üzerine yapılıyor. Başkan Aziz Yıldırım sezonun izlerini silmek için düğmeye bastı.

Çünkü Sarı-Lacivertliler bu sezon hem şampiyonluk yarışından erken koptu hem büyük umutlarla kurulan kadro hayal kırıklığı yarattı hem de ortaya konan futbol hiçbir zaman ilgi çekici olamadı.

Tüm bunlar doğal olarak tribün atmosferine direkt yansıdı.

Sezon başındaki yoğunluk giderek eridi, son haftalarda Kadıköy'de yıllardır görülmeyen tablolar ortaya çıktı; seyirci rakamları 7 bine kadar düştü.

Yeni sezonda çok daha iddialı bir takım ve pozitif futbol hedefiyle yola çıkacak olan Fenerbahçe Yönetimi, atacağı adımlarla sportif başarının yanı sıra kulübe önemli bir gelir sağlayan kombine ve ürün satışını da artırmakta kararlı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN GÖZDELERİ

David Ospina

Taison

Gale Clichy

Jose Sosa

Andriy Yarmolenko

Mehmet Ekici

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI