radyobir
radyobir

Yıldız futbolcu cami tuvaleti temizledi

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Senegalli yıldızı Sadio Mane ligde oynanan Leicester City maçını oynadıktan sonra cami tuvaletinin temizlenmesine yardım etti

03 Eylül 2018 13:23 | Kategori:

Liverpool'un yılda yaklaşık 5 milyon Euro kazanan Senegalli yıldızı Sadio Mane, Leicester City maçından sonra yaptığı hareketle gündeme oturdu. Premier Lig'de dördüncü hafta mücadelesinde milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün forma giymediği maçta Leicester City'ye konuk olan Liverpool, Mane'nin bir gol attığı karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Mane maçtan sonra yerel bir camiye gitti.

Cami tuvaletinin temizlenmesine yardım eden Senegalli yıldızın bu görüntüleri alkış toplarken Twitter'da en çok konuşulan konulardan biri oldu. Mane'nin bu görüntüleri kısa süre içerisinde 9 bin retweet ve 18 binden fazla beğeni aldı.



Senegal'in kuzeyindeki Bambali'de büyüyen Mane'nin temizliğine yardım ettiği caminin, Liverpool'daki Al-Rahma Cami olduğu belirtildi. 2016'da Southampton'dan Liverpool'a transfer olan Mane, bu sezon West Ham United'a 2, Crystal Palace ve Leicester City'e 1'er gol kaydetti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI