radyobir
radyobir

Yıldız futbolcuya süper talip...

Beşiktaş'ı bu sezon sırtlayan isimlerin başında gelen tecrübeli futbolcu için dünyanın sayılı kulüplerinden biri ciddi şekilde devreye girdi.

20 Kasım 2017 11:42 | Kategori:

İngiliz kulüpleri Tottenham, Crystal Palace ve Newcastle'ın ardından İtalyan kulüplerinden Juventus'un da Cenk Tosun'a talip olduğu ortaya çıktı. ESPN kanalı, Juventus'un, Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun ile ilgilendiğini öne sürerek tüm şartların zorlanacağının altı özellikle çizildi.

Özellikle bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans ve jeneriklere geçecek gollerle göze giren futbolcuyu, Juventus'un Higuain'le forma rekabetine sokmak için transfer etmek istediği vurgulandı.

Haberde Juventus 'scout'larının Cenk Tosun'u izlediği ve çok beğendiği ifade edildi. İtalyan kulübünün Cenk için devre arasında ciddi bir girişimde bulunacağı ve Beşiktaş'a cazip bir teklif sunacağı iddia edildi.

Beşiktaş Yönetimi'nin Cenk'i Ocak'ta satmayı düşünmediği ve sezon sonu teklifleri değerlendirmeye alacağı öğrenildi. Ancak çok yüksek bir rakam olduğu takdirde yönetimin buna izin vermesi bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI