radyobir
radyobir

Yıldız Tilbe'ye selam gönderdi

Pop müziğin başarılı sesi Gülşen, Jolly Joker Antalya'daki sahnesinde muhteşem bir performansa imza attı. Yaklaşık bin beş yüz kişilik bir kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu mekanda hayranlarını ''Bangır Bangır'' ile selamlayan Gülşen, spor tarzdaki kıyafeti ve kendisine eşlik eden dansçıları ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

04 Kasım 2018 18:33 | Kategori: Magazin

Dillere dolanan şarkılarını seslendirdiği gecede danslarıyla da performansını perçinleyen sanatçı, konserinin ortalarına seyirciler ile sohbet etti. "Kasım ayında bile sıcak olan Antalya'da konser vermek muhteşem bir keyif, burada kendimi hala yazı yaşıyor gibi hissettim.'' şeklinde konuşan Gülşen, yüzleri güldürdü. Konserinde Yıldız Tilbe şarkılarını da seslendiren başarılı sanatçı, "Delikanlım" ve "Kış Gülleri" şarkılarını peş peşe seslendirerek yakın dostuna sahneden selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Konserinin sonlarına doğru hareketli şarkıları ile ritmi yükselten başarılı sanatçı, " Böylesine coşkulu bir kalabalık... Beni çok şaşırttınız, en kısa zamanda yeniden buluşalım.'' sözleri ile yaklaşık iki saat süren programını tezahüratlar eşliğinde noktaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI