radyobir
radyobir

Yıldönümünde cinayet

Adana'da Hüseyin Özkara, geçen yıl bir kavgada öldürülen babasının aleyhinde tanıklık yapan kafe işletmecisi ve arkadaşını olayın yıldönümünde ve aynı yerde öldürdü

24 Ağustos 2016 08:35 | Kategori:

Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki Kenan Güveloğlu Parkı'nda kafeterya işleten Gülten Gürpınar (41) ve erkek arkadaşı Hikmet Erzin(54), geçen 17 Ağustos'ta, aynı parkta bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Gürpınar'ın 12, Erzin'in de 6 bıçak darbesiyle yaşamını yitirdiği olayla ilgili soruşturma başlatan polis, katil ya da katilleri bulmak için harekete geçti. Cinayeti çözmek için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan özel ekip, bir yıl önce yine aynı parkta kafe işleten Osman, Erdeniz Soner Tufan kardeşlerin, müziğin sesini çok açmakla suçladıkları başka bir kafeteryanın işletmecisi Mustafa ve Emin Özkara kardeşlerle kavga ettiğini, bu arada Emin Özkara'nın öldürüldüğünü belirledi.

YARA ELE VERDİ

Olayı gören Gülten Gürpınar'ın da öldürülen Emin Özkara aleyhinde ifade verdiğini öğrenen polis, olayın intikam cinayeti olabileceğini düşünerek, oğlu Hüseyin Özkara'nın ifadesini almak için kafeteryaya gitti. Polislerle konuşurken bıçak yarası bulunan ellerini gizlemeye çalışan Hüseyin Özkara gözaltına alındı. Emniyetteki çapraz sorguya çelişkili ifadeler veren Özkara, "Kasten adam öldürmek" suçundan sevk edildiği adliyede tutuklandı. Cezaevine gönderilen Özkara'nın, babasının ölüm yıldönümü nedeniyle olaydan bir gün önce mevlit okuttuğu da belirlendi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI