radyobir
radyobir

Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu!..

Ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural'dan sürpriz anlaşma! Tecrübeli hocanın yeni takımı belli oldu...

06 Şubat 2018 11:21 | Kategori:

Ve Yılmaz Vural tekrar sahalara dönüyor... Geçen sezon Göztepe'yi Süper Lig'e çıkaran başarılı çalıştırıcı tekrar eşofmanları üzerine geçirecek... 

Spor Toto 1. Lig takımlarından Giresunspor'da teknik direktör Metin Diyadin'le yollar ayrıldı. Diyadin'le yolların ayrılmasının ardından; yeni hoca arayışlarını hızlandıran Giresunspor sürpriz bir isimle anlaşma sağladı.

Transfer Merkezi'nde yer alan habere göre; sezona iddialı başlayan ama son haftalarda büyük bir düşüş gösteren Giresunspor, ünlü ve başarılı hoca Yılmaz Vural ile yola devam edecek. Yeşil Beyazlıların bu hafta içinde Yılmaz Vural transferini resmen duyurup, yeni teknik direktörleriyle resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Geçen yıl Göztepe'yi Süper Lig'e taşıyan Türk futbolunun en tanınmış isimlerinden Yılmaz Vural, daha önce Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor, Karabükspor ve Adana Demirspor’da görev yapmıştı.

Kariyerinde 1994-1995'te Eskişehirspor, 1995-1996'da Sarıyer, 2005-2006'da Antalyaspor ve 2017-2018'de Göztepe'yi Süper Lig'e çıkaran Yılmaz Vural, 2016-2017 sezonunda Adana Demirspor'un başında play-off'ta şampiyonluğu penaltı atışlarında kaybetti.

Yılmaz Vural şimdi, Karadeniz ekibinin başında da 5'inci şampiyonluğunu yaşamak için ter dökecek... Futbol gündeminde her zaman yerini koruyan ve taraflı, tarafsız herkes tarafından çok sevilen bir sima olan Yılmaz Vural'ın, Giresunspor'u Süper Lig yolunda daha avantajlı bir konuma getireceği de konuşuluyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI