radyobir
radyobir

Yüksek gerilim hattı otoyola düştü

Avcılar'da E-5 Karayolu üzerinden geçmekte olan yüksek gerilim hattına bağlı elektrik telleri fırtına sebebiyle koptu. Teller karayoluna devrildi. Ankara istikameti tamamen kapandı. Sürücüler yaklaşık 4 saat araçlarında mahsur kaldı.

19 Şubat 2015 09:02 | Güncelleme :19 Şubat 2015 09:37 | Kategori:

Saat 04.00 sıralarında E-5 Karayolu Ankara istikametinde otoyolun üzerindeki yüksek gerilim hattına bağlı olan teller koptu. Elektrik telleri hareket halindeki otomobillerin üzerine devrildi. Otoyolda tamamen trafik durdu. Görevliler, olay yerine gün aydınlanınca geldi. Tellerin kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. Saat 07.30 sıralarında trafik kısa bir süreliğine açıldıysa da tellerin kaldırılması için yol yeniden kapatıldı.

Yaklaşık 4 saattir aracın içinde beklemek zorunda kaldıklarını belirten sürücüler, olay yerine gelmeyen yetkililere tepki gösterdi. Kurtarma ekibinin daha yeni geldiğini belirten İbrahim Akkaş, "Yakıtlarımız bitti. Mahsur kaldır. Kabus gibi bir şeydi. E-5 Karayolu tamamen kapandı. Daha yeni trafik açıldı” dedi.

Kabloların birden düştüğünü aktaran Hasan Şenbülbül ise, "4-5 saattir buradayız. Araba soğuk zaten. İçerisi buz gibi. Kemiklerim dondu" ifadelerini kullandı. Otoyol, saat 08.30 sıralarında açıldı. Ancak yan yoldaki çalışmaların bir süreliğine daha devam edeceği öğrenildi.   

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI