radyobir
radyobir

Yunanistan'da ajanlar savaşı!..

Yunanistan'da yayınlanan haftalık "Proto Thema" gazetesi, Türk (MİT) ve Yunan (EYP) ajanları arasında darbeci yüzbaşı Süleyman Özkaynakçı yüzünden büyümesi son anda önlenen 'sıcak bir olay'ın yaşandığını iddia etti.

15 Ocak 2018 09:24 | Kategori: Dış Politika

Gazete, Yunan başkentine gelen MİT ajanlarının, 2’nci Derecedeki İltica Komisyonu’nun iltica talebinin kabul etmesiyle polis karakolu nezarethanesinden 29 Aralık’ta serbest bırakılan Özkaynakçı’yı bulmak, Yunan ajanların ise darbeci askeri korumak için seferber olduklarını öne sürdü.

SON ANDA ENGELLENDİ

Gazete "MİT ve EYP ajanları bir defasında yüz yüze geldiler. Silahlar bile çekildi. Tansiyon, daha soğukkanlı olanların müdahalesi sayesinde düştü” diye yazdı. Ancak söz konusu iddiaları doğrulatamadığını da yazan gazete, Özkaynakçı’nın 8 Ocak’ta iltica hakkının geçici olarak durdurulmasında Türk ve Yunan ajanlar arasında yaşanan olayların etkili olduğunu da öne sürdü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI