radyobir
radyobir

Yunanistan'da askeri skandal!..

Yunanistan'ın İleryoz (Leros) Adası'ndaki donanma yerleşkesindeki silah deposundan bazı silahların ve mühimmatın kaybolması üzerine soruşturma başlatıldığı bildirildi.

11 Eylül 2019 08:08 | Kategori: Dünya

Yunan Donanmasından yapılan açıklamada, sayım sırasında kaybolduğu tespit edilen askeri mühimmat hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşmasına katılarak vatandaşlara hitap etti.

Yunan basınında yer alan bilgilere göre, kaybolan silahlar arasında "tanksavar füzeler, el bombası ve mühimmat" bulunurken, soruşturma için Ada'ya terörle mücadele ekiplerinin yer aldığı askeri ve emniyet birimleri sevk edildi. 

Öte yandan, silah deposuna zorla girildiğine dair bir ize rastlanmadığı da belirtildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI