radyobir
radyobir

Yunanistan'da göçmen kampında korona paniği!..

Yunanistan 102 yeni Corona virüsü vakası açıkladı. Bunların arasında bir gemide bulunan 20 kişi ve yakın zamanda hastanede doğum yapan kadın bir göçmen de var. Bu, ülkedeki binlerce göçmenin kaldığı kalabalık kamplardan gelen ilk Corona virüsü vakası haberi.

01 Nisan 2020 10:40 | Kategori: Dünya

Yunanistan Salı günü 102 yeni Corona virüsü vakası açıkladı. Bunların arasında bir gemide bulunan 20 kişi ve yakın zamanda hastanede doğum yapan kadın bir göçmen de var. Bu, ülkedeki binlerce göçmenin kaldığı kalabalık kamplardan gelen ilk Corona virüsü vakası haberi.

Yetkililer, Yunanistan’da ana karada yaklaşık 2 bin 500 kişilik bir göçmen kampında kalan kadının virüse nerede yakalandığını tespit etmeye çalışıyor. Kampta başka hiç kimsenin Corona virüsü taşımadığını da söyleyen yetkililer, kampta gerekli olması halinde, karantina için yer ayırdıklarını belirtiyor.


İlk Corona virüsü vakasını Şubat ayında açıklayan Yunanistan’da şu ana kadar bin 314 vaka açıklandı. Ülkede salgın nedeniyle ölen kişi sayısıysa 49.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI