radyobir
radyobir

Yüzünü neden gizledi?..

Serhat Teoman ve Leyla Feray, geçtiğimiz akşam Karaköy'de görüntülendi.

13 Ekim 2015 06:00 | Kategori: Magazin

Çevirdikleri taksiye binerken görüntülendiklerini fark eden iki genç oyuncunun keyfi kaçtı. Feray yüzünü gizlemeye çalışırken, Teoman "Çekmesen olmaz mı?” diye sordu. Sevgililer, taksiyle hızla uzaklaştı. 

İşletmeci Lal Dedeoğlu'nun eski eşi Cem Feray’la evliliğinden dünyaya gelen Leyla Feray 1993 yılında İstanbul'da doğdu.
Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde okuyan Leyla Feray'ın yıldızı 'Paşam Gönlüm' dizisiyle parladı. Daha sonra çeşitli projelerde yer alan güzel oyuncu bir röportajında annesinin oyunculu tavsiye etmediğini söylemişti.

ANNEM BU İŞİ TAVSİYE ETMİYOR

'Annemin çevresinde oyuncular vardı ama bu işi yapmamı tavsiye etmiyordu. Ben kendi istediğimle oyuncu oldum. Şu an o da memnun bu seçimimden. Lisedeyken tiyatro oyunlarında yer alıyordum. Ama bu merakımı mesleğe dönüştürüp dönüştürmeyeceğim belli değildi. Annemin arkadaşı Renda Güner bana çok yardımcı oldu bu konuda. Onun ajansına kaydoldum ve oyunculuğa başladım.'

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI