radyobir
radyobir

Zahmetsiz Güzellik ve Tedavi Çözümleri Mümkün

Gelişen teknoloji ve yeni tekniklerle çeşitlenen medikal estetik uygulamaları yaz gelirken yenilenmek isteyenler için arzu edilen görünüme kolayca kavuşmayı sağlıyor. Bu işlemlerin hızlı ve doğal sonuçlar sağlaması nedeniyle birçok kişinin medikal estetik uygulmalarına sıcak baktığının altını çizen Vanity Estetik Kurucu Ortağı Op. Dr. Güray Yeşiladalı "Ortalama 20 dakika gibi bir sürede uygulanan bu işlemler, etkilerinin anında görülmesi ve doğal sonuçlar yaratması sebebiyle talep görürken bazı işlemler ise tedavi amaçlı tercih ediliyor" dedi.

09 Temmuz 2022 12:10 | Kategori: Magazin

Yaza yenilenerek girmek için arayışların başladığı ve diyet listelerinin yeniden gün yüzüne çıktığı bahar aylarında medikal estetik uygulamaları da en çok araştırılan ve zahmetsizce güzellik kapılarını aralayan işlemlerin başında geliyor. Daha genç ve iyi görünüme sahip olmak isteyenlere pratik çözümler sağlayan medikal uygulamalar, kısa sürede yarattıkları doğal etkiler nedeniyle yaz aylarına arzu edilen görünümle ulaşmayı mümkün kılıyor.

 "Better You” mottosu ile dünyada ve Türkiye’de ulaşılabilir lüks seviyesinde estetik ve güzellik çözümleri sunan Vanity Estetik yaza yenilenerek başlamak isteyenler için haziran sonuna kadar yaptırılacak medikal işlemlerde 2. uygulamadan itibaren %30 indirim fırsatı sunuyor.  Vanity Estetik’in kampanyası botoks, göz altı ışık dolgusu, burun dolgusu, dudak, jawline (çene dolgusu) gibi çeşitli medikal işlemleri kapsıyor.

Hızlı ve doğal güzellik dokunuşları
Alanında uzman güçlü doktor kadrosu, estetik ve güzellik alanında sunduğu çözümler ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan Vanity Estetik’in Kurucu Ortağı Op. Dr. Güray Yeşiladalı, medikal işlemlerin yoğun ilgi görmesinin nedenini şöyle açıkladı:

 "Küçük dokunuşlarla hızlı sonuçlar sağlaması nedeniyle birçok kişi medikal estetik uygulamalarına sıcak bakıyor. Son dönemlerde en yoğun talep gören botoks, göz altı ışık dolgusu, burun dolgusu, dudak ve  jawline dolgusu gibi işlemler ortalama 20 dakika kadar bir sürede uygulanabiliyor ve kişi günlük hayatına hemen devam edebiliyor. Sonuçların da kısa sürede görülmesi özellikle hızlı çözüm arayışında olanlar için avantaj sağlıyor. Bu işlemlerin sağlığa zararlı, risk taşıyan bir yanı olmaması talep görmesinde en büyük etken. Aynı zamanda doğal sonuçlar elde edilmesi tercih sebeplerinin başında geliyor.”

Uygulamaların sadece güzellik için değil tedavi amaçlı da tercih edildiğine değinen Yeşiladalı, botox işleminin sadece kırışıklıkları  azaltmak için değil, terleme, migren ve diş sıkma gibi problemlerinin çözümü için de kullanıldığını vurgulayarak, "Dolgu işlemleri ise acısız basit yöntemlerle çöküntüleri, şekil ve simetri bozukluklarını düzeltmek için uygulanabiliyor” dedi.

Yeşiladalı, sürekli yorgun bir görünümden şikayet edenlerin en çok başvurduğu uygulama olan göz altı ışık dolgusunun yüzdeki silinmeyen yorgun ifadeyi ortadan kaldırarak canlı bir ifade sağladığını belirtti.

Son dönem en çok tercih edilen medikal uygulamalar:
●Botoks: Kırışıklıklar, terleme, migren ve diş sıkma gibi problemlerin giderilmesi için yapılan bir enjeksiyon işlemi olan botoks, basit ve acısız bir uygulama yöntemidir. Mimiklerinizi koruyarak genç görünmenizi sağlayan botoks en çok kırışıklıklar için tercih edilen bir yöntem olsa da migren, aşırı terleme ve diş sıkma şikayetleri için de tercih edilen bir tedavidir. Botoks işlemi ile özellikle düzenli olarak yaptırıldığında; terleme oranınız normal seviyeye düşer, migren ağrıları azalır ve ortadan kaybolur, diş sıkma problemi ortadan kalkar. Üstelik botoks uygulamasını düzenli yaptırarak kırışıklıkların derinleşmesi engellenebilir.

●Dolgu: Dolgu işlemi yüzün belirli bölgelerindeki; çöküntüleri, simetri bozukluklarını düzeltmeye yarayan bir uygulamadır. Dolgu işlemi ile dudak, çene, elmacık kemikleri ve jawline bölgelerinde dolgunluk sağlanabilir. Nasolobial bölge, alın, göz çevresi ve kaş arası gibi bölgelerde yaşlanmaya bağlı çöküntüler ve çizgiler doldurulabilir hatta burundaki ameliyat gerektirmeyen kusurlar kapatılabilir. Yüzdeki asimetrik düzen ortadan kaldırılabileceği dolgu işlemiyle ayrıca el, ayak ve boyun bölgesindeki yaşlanmaya bağlı deri deformasyonları iyileştirilebilir. Ruj, porselen makyaj ürünleri, dolgunlaştırıcı yağlar ve kremler birçok dolgunlaştırıcı ürünün yaratamayacağı etkiyi; kalıcı, tatmin edici ve simetrik olarak sağlar.

● Göz altı ışık dolgusu: Göz altı ışık dolgusu, cilt dokusunun sıvı seviyesini arttırarak; cildin esnekliğini, sıkılığını, pürüzsüzlüğünü, ışıltısını sağlayan bir uygulamadır. Hyaluronik asit, vitamin, protein, aminoasit kombinasyonundan oluşan bu dolgu, göz altındaki koyu halkaları ve çöküntüleri, göz altı çevresinde gerekli oranda bir yükseltme sağlayarak ortadan kaldırır ve yapıldığı bölgeden dolayı uzun süreli kalıcılığa sahip bir işlemdir. Göz altı ışık dolgusu, yüzdeki yorgun görünümü ortadan kaldırarak; yüze daha canlı bir ifade kazandırır.

●Burun dolgusu, Ameliyatsız burun estetiği, sadece enjeksiyon yöntemiyle cilt dolgu maddeleri kullanarak acısız ve basit yöntemlerle burundaki şekil bozuklarının giderilmesine yardımcı olur. Burunda küçük çökmeler, şekil bozuklukları olduğu veya küçük çıkıntılı bir buruna sahip olunduğu durumlarda tercih edilir. Hastanın burnunda istenen görünümü sağlamak için belirlenen özel alanlara dolgu yapılır. Örneğin, burun ucu dolgusu bu işlemlerden bir tanesidir. Burnunda küçük değişikliklerle burun şekillerinden memnun olabilecekler kişiler için iyi bir seçenektir. Burun dolgusu işlemi sonrasında kısa süre içerisinde istenen görünüm elde edilir. Doğal sonuçların elde edildiği ve günlük hayatı etkilemeyen kısa süreli bu işlem sonrasında hastaları memnun edecek başarılı sonuçlara ulaşılır.

● Jawline: Jawline dolgu uygulaması ile, keskin bir çene hattı ile hem yüz simetrisini güzelleştirmek hem de daha genç bir görünüme kavuşmak mümkündür. Çene dolgusu olarak da bilinen jawline dolgu, çeneye istenilen formun verilmesinde kullanılanır. Dünyada ve ülkemizde en çok tercih edilen  medikal estetik uygulamaları arasında yerini alan jawline (çene dolgusu), çenede yaşlanmaya bağlı olarak oluşan hacim kayıplarını gidermek, çene ucunun geride kalması, simetrisini kaybetmesi, sivri ya da geniş olması gibi kişinin görünümü ile ilgili şikayetler için etki bir çözümdür.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI