radyobir
radyobir

Zara'nın Avustralya çıkarması

Başarılı sanatçı Zara, geçtiğimiz günlerde Sydney ve Melbourne'de muhteşem iki konsere imza attı. Başarılı sanatçı sevilen şarkılarını bu kez Avustralyadaki müzikseverler için söyledi.

10 Mart 2019 21:11 | Kategori: Magazin

İki gün üst üste sahne alan Zara, seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Biletlerin satışa çıkar çıkmaz tükenmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden Zara, geniş repertuvarı ve güçlü sesi ile dinleyicileri adeta mest etti. 

KARANFİLDEN KOLYE HEDİYE ETTİLER!

Zara’yı dinlemeye Tazmanya ve Yeni Zelanda’dadan gelen misafirler de vardı. Avustralya’da yapılan konserler kapsamında ilk kez böyle bir ilgiyle karşılaştıklarını belirten organizasyon yetkilileri, sanatçının bir ilki başardığını belirtti. Sema Çiçekçi imzalı kıyafetiyle göz kamaştıran Zara'ya, konser bitiminde seyirciler karanfillerden oluşan kolye hediye etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI