radyobir
radyobir

Zehra'nın aksiyon dolu gecesi!..

Hülya Avşar - Kaya Çilingiroğlu'nun 19 yaşındaki kızları Zehra Çilingiroğlu önceki gece sinema filmlerine konu olacak olaylar silsilesi yaşadı. Ortaköy'de kırmızı ışıkta duran bir taksiye, son model arabasının kontrolünü kaybedip arkadan vuran Zehra Çilingiroğlu büyük bir şok yaşadı.

04 Kasım 2017 02:03 | Kategori: Magazin

Gazetecilerin kendisini görüntülediğini anlayınca paniğe kapılan Çilingiroğlu, taksiciye "Amca ileri gidelim. Basın beni çekiyor. Uygun bir yerde konuşuruz" dedi.

"ALKOLLÜ DEĞİLİM, BAŞIM AĞRIYOR"

Muhabirlerin "Efendim geçmiş olsun. Duran arabaya arkadan gelip vurdunuz. Acaba alkollü müsünüz?" şeklindeki sorusuna Zehra Çilingiroğlu "Hayır alkollü değilim. Sadece başım ağrıyor" şeklinde yanıt verdi.

TAKSİCİ ÖNÜNÜ KESTİ

Aracına arkadan vurduğu ve "Amca ileri gidelim. Uygun bir yerde konuşuruz" dediği taksiciyle Zehra Çilingiroğlu arasında sıkı bir kovalamaca yaşandı. Zehra Çilingiroğlu kaza mahalli olan Ortaköy'den Kuruçeşme'ye doğru son sürat gidip taksiciyi atlatmaya çalıştı.

Sırasıyla Etiler, Akaretler ve Ulus'da 30 dakika boyunca Çilingiroğlu'nu kovalayan taksici, aracını Zehra Çilingiroğlu'nun kullandığı aracın önüne kırıp durdurdu. Aracı içerisinden çıkıp Zehra Çilingiroğlu'nun üzerine yürüyen taksici "Neden kaçıyorsun? Paramı vereceksin. Kaçma" dedi.

Patlayan flaşlar üzerine Zehra Çilingiroğlu, "Amca beni takip et. Paranı alacaksın" dedi. Maslak'taki özel güvenlikli bir siteye giren Zehra Çilingiroğlu muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Daha sonra siteden çıkan taksici "Hakkımı aldım" dedi. Bu arada aracın arka koltuğunda eğilmiş esmer birinin olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI