radyobir
radyobir

Zehra Su ve Cemil İpekçi el ele verdi

2002 yılında "Çek Cezanı" isimli albüm çalışmasıyla Metin Özülkü, Selami Şahin ve Şehrazat gibi ünlü isimlerle çalışan Türk Sanat Müziği ve Fantezi sanatçısı Zehra Su, uzun süren sessizliğini ahenk müzik etiketiyle çıkardığı "Aşk Defteri" albümüyle bozdu.

20 Kasım 2017 13:16 | Kategori: Magazin

Neşat Ertaş, Aysel Gürel, Sezen Cumhur Önal gibi usta isimlerin eserleri yer aldığı 10 şarkılık albümün ilk klip çalışması Kemal Başbuğ yönetmenliğinde sözü; Fikret Şenes’e, Müziği; Macias Enrıco ait olan yıllar önce Semiramis Pekkan’dan dinlediğimiz  "O Var Ya” şarkısına çekildi.  Vitrange  konseptinin etkin olduğu klipte, eski Yeşilçam esintileri yaratıldı.  80’li yıllara ait kumaşlar çekimler için özel olarak  Ünlü modacı Cemil İpekçi tarafından dikildi.. Zehra Su,  albüm satışlarından elde edilecek gelirlerin tümünün Kimsesiz Çocuklar için harcanılacağını söylerken Cemil İpekçi’nin, albüm için tasarladığı kıyafetlerin ise tümünün Lösemi hastası çocukların tedavisi için yapılan bir yardım kampanyasında açık arttırma ile satıldığını açıkladı. Vitrange konseptli albümün fotoğrafları Zeynel Abidin tarafından çekildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI