radyobir
radyobir

Zincirleme patlama

ABD'nin Massachusetts eyaleti Merrimack Valley bölgesinde 3 ayrı mahallede doğalgaz kaynaklı patlama yaşandığı belirtildi.

14 Eylül 2018 05:40 | Kategori: Dünya

20-25 civarından evin alev aldığı ifade edilirken, en az bir evin tamamen yandığı belirtildi. Yerel gazete Eagle Tribune'ün haberine göre, patlamanın doğal gaz hattı üzerinde Andover, Kuzey Andover ve Lawrence bölgelerinin kesiştiği bölgede yaşanan bir sorundan kaynaklandığı ifade edildi.



Bölge sakinleri doğalgazı kapatmaları ve evlerini tahliye etmeleri konusunda uyarıldı. Lawrence Polisi Şefi Roy Vasque Tribune'a yaptığı açıklamada 'daha önce hiç böyle bir şey görmediğini' söyledi.

​Hem Andover, hem de Kuzey Andover'in yetkililer tarafından tahliye edildi. 2010 kayıtarına göre Andover'in nüfusu 33.201, Kuzey Andover'in ise 28.352 kişi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI