radyobir
radyobir

Zırhlı birlikler sınırda!..

Gaziantep'in Karkamış ilçesi sınır hattındaki bazı noktalara zırhlı araçlar konuşlandırıldı.

30 Haziran 2015 07:28 | Kategori: Terör

Gaziantep'in Karkamış ilçesi sınır hattında güvenlik önlemleri artırıldı.

Alınan bilgilere göre, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına bağlı ekipler, Suriye sınır hattı boyunca devriye görevi yapıyor. Karkamış Sınır Kapısı çevresine ve bazı noktalara  zırhlı araçlar konuşlandırıldı. Sınır hattını zaman zaman yaya olarak da kontrol eden ekipler,Suriye tarafındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. 

Bu arada, terör örgütü DAEŞ'in kontrolünde bulunan Halep'e bağlı Cerablus kentinde sessizlik hakim. Sınıra yakın bölgedeki binalarda kalan DAEŞ üyelerinin hendek kazdıkları görüldü.

Kilis'te, Suriye sınır hattına zırhlı araçlar konuşlandırıldı.

Alınan bilgiye göre, Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez kasabası ve çevresinde, muhalif gruplarla DAEŞ arasındaki çatışmalar devam ediyor. Bölgedeki çatışmaların sesi zaman zaman Kilis sınır hattından da duyuluyor. 

Güvenlik güçleri de Suriye sınırındaki önlemlerini artırdı. Merkeze bağlı İnanlı ve Seve köyü sınır hattına zırhlı araçların konuşlandırıldığı görüldü. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI