radyobir
radyobir

Ziynet'e 7 senedir aşığım

Ziynet Sali önceki akşam Arnavutköy Zıpkın Balık'ta ünlü besteci ve aynı zamanda Sali'ninda şarkılarına imza atan Zeki Güner ile başbaşa akşam yemeğinde görüntülendiler.

09 Kasım 2017 14:27 | Kategori: Magazin

Mekan içerisinde oldukça samimi olan Sali ve Güner ikilisi çıkışta kendilerini bekleyen kameraların önünde birlikte poz vermekten çekinmediler. Güner yanlarına gelen çiçekçiden 300 lira vererek Ziynet Sali’ye çiçek aldı, kameralar önünde adeta methiyeler düzdü.  Güner "Hissettiğini söylemeli insan 7 senedir kendisine aşığım. Türkiye’de birçok kişiye beste yazıyorum ama sadece Ziynet’e karşı bir şeyler hissediyorum. Türkan Şoray gibi kadın kendisi” dedi.
  
LONDRA’YA  YERLEŞİYOR

Sali ise Güner’in her cümlesinden sonra utangaç tavırlarını saklayamadı ve sözlerine şöyle devam etti: "Albümümüz çok güzel gidiyor. Bestecisi de zaten Zeki’dir. Müzik severlerde çok sahiplendi şarkıyı çok hoşuma gitti” dedi. Ayrıca pr çalışmaları için Londra’ya yerleşeceğini belirten Sali "Müziğim ile bu ülkenin güzelliklerini yaymaya gidiyorum’’ dedi.  Muhabirlerin Ziynet hanım yoksa evlenmeye mi gidiyorsunuz sorusuna Zeki güner devreye girdi ve ‘’Ziynet gelin giderse Türkiye’ye gelin gidecek sizde göreceksiniz‘’ diyerek kafaları karıştırdı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI